VideoGuard Telecom: Connectiviteit vanuit een End-to End oplossing

VideoGuard is de one-stop-shop distributeur die u toegevoegde waarde biedt doordat wij zowel security oplossingen, videobewaking, nummerplaatherkenning, toegangscontrole en de connectiviteit (Machine to Machine communicatie) onder één noemer leveren.
Voor connectiviteitsvraagstukken of aanvragen kunt u terecht bij VideoGuard Telecom. Op deze manier kunnen wij als value added distributeur een totaal aanbod bieden en de kwaliteit garanderen die u van ons gewend bent.

VideoGuard Telecom: de M2M netwerkonafhankelijke connectiviteitsspecialist

VideoGuard Telecom is de connectiviteitsspecialist op het gebied van M2M communicatie. Vanuit ons netwerkonafhankelijke IoT-platform beheren wij uw (mobiele) netwerken, apparaten, Wi-Fi-omgevingen en andere gegevensoplossingen.
VideoGuard Telecom garandeert intelligente en betrouwbare video verbindingen, of uw business zich nu richt op beveiliging of bedrijfsbewaking. Onze service is gebaseerd op de hedendaagse slimme technologieën, waarbij VideoGuard Telecom de end-to-end-verbindingen beheert.
Wij denken graag met u mee om (complexe) vraagstukken op te lossen en deze te vertalen naar een bedrijfsspecifieke business case op maat. Of het nu gaat om slechts 1 aansluiting of maatwerk! Wanneer u kiest voor maatwerk rekenen wij geen minimum afname van het aantal SIM-kaarten, hebt u de keuze uit diverse maatwerkbundels en bieden wij de mogelijkheid tot een flexibel contract.

SAMENWERKEN MET VIDEOGUARD TELECOM BETEKENT:

• Één aanspreekpunt voor connectiviteit, solutions en hardware security vraagstukken. Dit maakt het overzichtelijk en efficiënt voor u omdat u gebruik kunt maken van diverse security diensten en oplossingen vanuit één en dezelfde aanbieder.
• Een portal conform de laatste ontwikkelingen waarbij u zelf het beheer en de controle heeft over al uw verbindingen, tevens met betrekking tot facturatie
• Een netwerk onafhankelijk advies omdat wij niet afhankelijk zijn van slechts één netwerkaanbieder
• Samenwerken met specialisten in video gegevensverbindingen
• Aanbod van alle belangrijkste A-merk connectiviteit fabrikanten

Meer informatie

Voor al uw vragen met betrekking tot connectiviteitsvraagstukken of tijdelijke oplossingen neemt u contact op met sales@videoguard.nl of bel met +31 (0)850 410 510.

Neem contact met ons op

Uw naam *
Uw e-mailadres *
Uw telefoonnummer
Uw bericht/vraag *
Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

5 year warranty

warranty
 

Voor meer informatie over "5 year warranty" van VideoGuard klik hier.