De servers en clients van VideoGuard maken het mogelijk om complete oplossingen te bouwen voor kleine en grote projecten. Door gebruik te maken van speciaal geselecteerde hardware zijn deze machines geschikt voor veeleisende applicaties zoals Genetec Security Center en diverse video-analyse pakketten.

Diverse niveaus van redundantie zijn mogelijk door de toepassing van dubbele voedingen, opslag op basis van RAID, meerdere netwerkaansluitingen en slimme toepassing van genoemde applicaties. De selectie videokaarten voor werkstations zijn getest voor een gegarandeerde performance in de diverse toepassingen, aldus VideoGuard.

De servers en clients  zijn onder ander geschikt voor de software van Milestone, Genetec, ExacqVision, Mirasys, NetworkOptix, Avigilon, Dahua, WaveStore, Smart Cloud Security, AxxonSoft, NetAvis. Ze beschikken over betrouwbare Seagate Enterprise in 2, 4, 6, 8, 10 of 12TB, een Intel Processor, 16GB DDR4 RAM geheugen, RAID 0 / 1 / 5 / 6 / 10, Windows 10Pro / Windows Server en een K620, GTX 1060, P1000 of P2000 grafische kaart.

 

Neem voor meer informatie contact op met sales@videoguard.nl of via ons contactformulier óf bel met +31(0) 0850 410 510.

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis

Advies nodig?!

Het team van Videoguard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen