Evenementen

VideoGuard aanwezig op SecurityLIVE 30 en 31 mei
Dé vakbeurs voor de beveiligingssector

VideoGuard is aanwezig met een stand tijdens SecurityLIVE op 30 en 31 mei aanstaande. Security Live is hét evenement voor de beveiligingssector waar u op de hoogte wordt gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van elektronische beveiliging.

Tijdens deze beurs laten wij u o.a. kennis maken met het Genetec Security Center en de integratie van BOSCH Camera’s en intercoms van Stentofon. Het Security Center is een volledig geïntegreerd beveiligingsplatform dat drie belangrijke beveiligingstoepassingen (videobewaking, toegangscontrole en nummerplaatherkenning) combineert in slechts één enkele oplossing. Ook is op onze stand SLAT aanwezig. SLAT levert o.a. voedingen voor veiligheid, beveiliging, gebouwcomfort, stedelijke veiligheid, industriële automatisering en applicaties voor informatiesystemen.

Kom proeven bij de foodtrucks en geniet van een drankje. SecurityLIVE biedt volop gelegenheid om te netwerken. Deelname en parkeren is kosteloos (u dient zich wel vooraf te registreren).

De beurs is beide dagen geopend van 11.30 tot en met 21.30 uur. U treft ons op stand 3.6 in hal 5, Brabanthallen Den Bosch.

Graag tot ziens op 30 of 31 mei!

 

 

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis

Advies nodig?!

Het team van Videoguard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen