Onze diensten

CONSULTANCY EN ADVISERING

Onze adviseurs hebben alle kennis in huis van ons ruime assortiment producten en zijn u tevens van dienst met advies over de toepasbaarheid. Doordat wij denken in oplossingen zijn we altijd in staat om u de meest geschikte producten voor te stellen. Indien gewenst staan we u ook bij tijdens intakegesprekken met uw klant. We ondersteunen u op een groot aantal verschillende kennisgebieden. Hierbij kunt u denken aan onder andere: Infrastructuur (ICT, inclusief draadloos), videomanagementsoftware, storage en werkplekinrichting.

PRE-SALES, BESTEKKEN EN AANBESTEDINGEN

Met cameratoezicht- en bewakingsprojecten zijn meestal bestekken en (nationale en Europese) aanbestedingstrajecten gemoeid. VideoGuard heeft alle expertise en ervaring in huis om samen met u de optimale vertaalslag te maken van wensen en eisen naar een oplossing met de juiste producten en diensten. Uw VideoGuard adviseur staat graag voor u klaar om uw project door te spreken en de aanpak te bepalen.

ONTWERP

Het systeemontwerp is veelal bepalend voor de kwaliteit en het functioneren van een netwerk video-installatie. Hierbij spelen verschillende factoren een rol en hoe groter de omvang, des te groter de complexiteit. VideoGuard heeft intern de benodigde kennis in huis en beschikt daarbij over externe middelen om u zowel bij ‘bescheiden’ als ‘grote’ installaties van een gedegen ontwerp te voorzien. Valkuilen dienen reeds in de ontwerpfase geïdentificeerd te worden om tot een succesvol eindresultaat te komen. Door oplossingsgericht met u mee te denken, loopt u daarbij geen enkel risico. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt contact op met uw VideoGuard adviseur.

HELPDESK

Ook in het aftersales traject staat VideoGuard u bij. Onder andere met technische support op contractbasis. Naast de standaard garantie bieden we na het verstrijken van de 30 dagen termijn technische ondersteuning in de vorm van een support contract. U kunt kiezen uit een ‘basis’, ‘advanced’ en een ‘expert’ overeenkomst. In de meeste gevallen zal de standaard overeenkomst toereikend zijn. De keuze voor een basis, advanced of expert overeenkomst is afhankelijk van het type apparatuur, de moeilijkheidsgraad en de omvang van de totale installatie en toepassing. Uw adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. In beide gevallen heeft u recht op telefonische ondersteuning. Aan de hand van uw contractnummer wordt u direct geholpen en ontvangt technische ondersteuning via telefoon en e-mail. Tarieven zijn op aanvraag beschikbaar.

INSTALLATIE / IN BEDRIJF STELLEN

VideoGuard gaat verder dan alleen het verzenden en leveren van de bestelde goederen. U kunt ons ook inschakelen voor het in bedrijf stellen van uw cameratoezicht apparatuur. Onze professionele technici kunnen u assisteren bij het operationeel maken van netwerk videoapparatuur, storage systemen en videomanagement software. Het gehele systeem kan naar uw wensen worden geconfigureerd en geprogrammeerd, zodat uw systeem bedrijfsklaar kan worden opgeleverd. Het inbedrijfstellen-tarief wordt op basis van calculatie van arbeidsuren en voorrijkosten berekend.

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis

Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van Support?


Download onze brochure en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Support ondersteuning. Bekijk hier

5 year warranty

warranty
 

Voor meer informatie over "5 year warranty" van VideoGuard klik hier.

Advies nodig?!

Het team van Videoguard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen