VideoGuard ontvangt “Regional Partner of the Year Award” van Genetec

mei 8, 2018

VideoGuard, value added partner van Genetec is voor het tweede achtereenvolgend jaar benoemd tot Regional Partner of the Year binnen de Benelux en ontving daarvoor een Award tijdens het Connect’18 EMEA Channel Partner Event in Lissabon, Portugal.
Richard Nass (Algemeen directeur Videoguard) ontving de Award uit handen van Anthonie van der Ploeg, Guy Chenard en Georges Karam, allen werkzaam binnen Genetec. Videoguard werkt nauw samen met Genetec op het gebied van security management.

Genetec, fabrikant van software applicaties voor de beveiligingsmarkt heeft een unieke, geünificeerde oplossing ontwikkeld die breed kan worden toegepast voor toegangscontrole, video, nummerplaatherkenning (NPR) en integratie met een aantal andere technieken. Het Security Center-platform van Genetec biedt een eenvoudige gebruikersinterface die al deze technieken integreert.

Wilt u ook meer informatie en/of de mogelijkheden weten om samen te werken met VideoGuard neem dan contact op met onze sales afdeling via sales@videoguard.nl of bel met +31 85 041 05 10.